• Het Italiaanse strandleven in Toscane

Singlevakantie Viareggio

Singlevakantie Viareggio

Camping Italia, Viareggio, Italië

Wil je wel eens op een andere manier genieten van je vakantie in Italië? Tip van Estivant: Viareggio. Je hebt hier de aantrekkingskracht van Toscane en de charme van de historische badplaats in één.
 • Vakantie in hartje Toscane met een fijn, breed strand
 • Authentieke Italiaanse badplaats
 • 2 dagen Florence inclusief overnachting
 • Boottocht Cinque Terre
 • Je eigen fiets ter beschikking
 • Zonnig zomers klimaat
 • Heel veel excursies en uitstapjes mogelijk

Ideale plek om er een luilekker-strandvakantie van te maken. En een beetje beweging is gegarandeerd: tijdens je verblijf staat er een stoere beach cruiser voor je klaar. Je mág 'm laten staan als je echt niets wilt doen. Maar je mag 'm ook gebruiken om in vijf minuten naar het strand te fietsen óf een rondje door het achterland te maken. Een heerlijke vakantie staat je hier te wachten. Een vakantie aan het strand, maar ook met steden die de fantasie prikkelen - Pisa, Florence, Siena - in de buurt. Welkom in Viareggio, onze Estivant-bestemming in Toscane. En wát voor een!

Bij Toscane denk je ongetwijfeld aan golvende landschappen. Maar vergeet de kust niet, met prachtige badplaatsen als Viareggio. Het is dé badplaats van Toscane. De grandeur van de uitgestrekte boulevard ademt de verhalen uit vroegere tijden. Alleen al de namen van de hotels klinken naar historie: Grand Hotel Royal, Astor en Palace. Niet verbaasd kijken als zo'n hotel dan weer pal naast een trendy hotspot staat, zoals een beachclub. En op de achtergrond heb je het decor van de Aupane bergen en het prachtige Torre de Lago Puccini, een historisch meer. Ga de omgeving maar zélf ontdekken, want er staat een lichttrappende fiets voor je klaar. Alles wat je zoekt heb je bij de hand. Ontspanning én actie. Lekker eten én een bezoek (inclusief overnachting!) aan Florence. Kom van de zomer in Toscane je talent als Italiaan eens testen!

Bekijk hier de film van de singlevakantie naar Viareggio

Reisgegevens

• 8 - 16 singles
• m/v verdeling in 2015 was gemiddeld 36% man, 64% vrouw
• Verblijf in 1-persoonstent met echt bed
• Verblijf o.b.v. halfpension
• Vliegreis, busreis of eigen vervoer
• Aankomst- en vertrekdag op zaterdag

Reviews voor Camping Italia

7,9(Gebaseerd op 98 reviews)Schrijf review
 • Maurice28 jaar

  Geslaagd!

  Review geplaatst op 30-08-2015
  7Mooie omgeving, lekker eten, goed weer en leuke mensen: het was echt een leuke vakantie! Dyonne heeft echt alles uit de kast getrokken om iedereen het naar de zin te maken en is daar absoluut goed in geslaagd. Thanks!
  Annelies30 jaar

  Ik heb echt een geweldige vakantie gehad met Estivant!

  Review geplaatst op 24-08-2015
  8Uiteraard hebben onze reisleidster en de groep hier erg aan bijgedragen, maar ook verder was alles goed geregeld en er was voldoende vrijheid om de vakantie naar je eigen zin in te delen. Mocht je twijfelen om een singlereis met Estivant te maken? Gewoon doen! Dit was voor mij de eerste keer op deze manier met vakantie, maar zeker niet de laatste!
  Eva28 jaar

  Ik heb super leuke week gehad

  Review geplaatst op 10-08-2015
  8Een goede reisleidster, mooie excursies, heerlijk weer en een erg gezellig groep singels. De reis was top georganiseerd.
  Corinne25 jaar

  Dit was mijn eerste Single vakantie

  Review geplaatst op 05-08-2015
  9Ik had er een bepaald beeld bij, dat er allemaal van die rare mensen op af komen. Maar dit is absoluut niet waar, mijn beeld bij deze vakanties is helemaal omgeslagen. Ik heb dankzij mijn reisgenoten echt een top vakantie gehad. Met hun heb ik zoveel gelachen, gekletst en leuke dingen gedaan. Ik ben blij dat ik hun heb mogen leren kennen en dat hun deel uit maakte van mijn eerste singlereis!
  Patricia32 jaar

  Geweldige tijd gehad

  Review geplaatst op 27-07-2015
  8Een vol programma maar toch voldoende vrijheid en relaxtijd. Het uitzichtpunt over Florence is adembenemend, het strand is relaxt, de toren van Pisa staat echt scheef en de Toscaanse lunch is puur genieten.
 • Corné28 jaar

  Volgend jaar weer

  Review geplaatst op 03-08-2015
  8De reis naar Viareggio begon in de bus. Een leuke manier van reizen en je kunt meteen je reisgenoten leren kennen. Bij aankomst welkom geheten door onze reisleidster (Arianne) met een Italiaans drankje. Erg leuke excursies gehad zoals, Cinque Terre (met de trein), 2 dagen Florence (met wandeltocht), Toscaanse lunch en Luca/Pisa bezocht. Een vakantie om met een erg goed gevoel naar terug te kijken. Volgend jaar weer op vakantie met Estivant!!
  Tineke49 jaar

  Mijn vakantie was zeer geslaagd

  Review geplaatst op 15-07-2015
  9De groep was fantastisch, het weer was top, de locatie was mooi, de reisleidster was plezierig en paste goed in de groep. Ik heb een vakantie meegemaakt voor singles, die met een groep waren en waar je ook ruimte had zodat het jouw vakantie werd!
  Monique39 jaar

  Aukje was super! Altijd enthousiast ook bij minder goed weer.

  Review geplaatst op 16-08-2014
  7Ik heb op zich een hele leuke vakantie gehad maar dat komt voornamelijk door de groep en de reisleidster. Het feit dat het niet letterlijk in Viareggio was vond ik wel erg jammer!!
  Patty25 jaar

  Mijn enthousiasme is aanstekelijk genoeg dat mensen naar aanleiding van mijn verhaal al zeggen oh ik ga eens kijken

  Review geplaatst op 23-08-2014
  9Aukje was echt een super toffe reisleidster. Ze wist de groep te motiveren, ook personen die misschien wat lastiger hun draai konden vinden werden met respect behandeld en iedereen mocht zijn gang gaan wanneer ze dat wilden. Het waren 2 weken vol gezelligheid, veel gelachen met zijn allen en met zijn tweeën. Ik zou haar als reisleidster aan iedereen aanbevelen en zou zelfs volgend jaar mijn bestemming laten afhangen van haar, bij wijze van spreken :)
  Marcel34 jaar

  Met Aukje kan je vakantie bijna niet meer stuk!

  Review geplaatst op 02-08-2015
  8leuke groep met leeftijdsgenoten, voldoende excursiemogelijkheden, ongedwingen sfeer, uitstekend eten.
 • Ilse36 jaar

  Top!!!!

  Review geplaatst op 25-07-2014
  9Firenze was uitstekend, heel goed georganiseerd. Cinque terre was heel mooi, prachtige busrit en wandeling ernaar toe. Lucca en Pisa ok, misschien Sienna er nog ergens bijvoegen?
  Evelien33 jaar

  Goede sfeer

  Review geplaatst op 25-07-2014
  8Mooie excursies waardoor je de regio goed leert kennen. De Toscaanse lunch was ook erg lekker en goed verzorgd. Aukje had weer gelijk over hoe het zou zijn :)
  Anoniem35 jaar

  Goed geregeld

  Review geplaatst op 02-08-2014
  8Prima, we hadden een kleine groep. De fietsen waren super handig
  Paula37 jaar

  Dit was mijn 3e reis, ik ben tevreden

  Review geplaatst op 18-07-2014
  9De indeling van de week vond ik minder, alleen de donderdag en vrijdag had je keuze excursies. Tot donderdag was het een druk programma, alle excursies vond ik leuk en wilde ik ook niet missen. Wat fijner zou zijn is dat je bv de maandag een keuze activiteit doet, je had nu pas donderdag een rustdag als je niet meeging met de Toscaanse lunch. Wat een idee kan zijn is een dagdeel een excursie ipv een hele dag, zo heb je toch een stranddag
  Arjan29 jaar

  Een leuke en gezellige vakantie gehad waar ik met veel plezier op terugkijk!

  Review geplaatst op 18-07-2014
  8De excursies en activiteiten waren leuk om te doen, alleen was het vooral in het begin van de vakantie behoorlijk veel. Zondag bezoek aan Viareggio, maandag naar de Cinque Terre, dinsdag en woensdag Florence en donderdag de Toscaanse Lunch (eigen keuzeoptie). Dit betekende dat ik op deze 'strandvakantie' pas op vrijdag het strand zag terwijl ik bijna een week eerder was aangekomen.
 • Marielle37 jaar

  Ik heb weer een super vakantie gehad met Estivant.

  Review geplaatst op 18-07-2014
  8Voor mij de eerste keer op een camping is me goed bevallen even wennen maar daarna ging het prima. Zou de volgende keer dan ook zo weer een camping vakantie boeken.
  Wilma33 jaar

  Het was een TOP vakantie.

  Review geplaatst op 12-07-2014
  9Enorm genoten van de gezelligheid van iedereen.
  Jenny37 jaar

  Leuke excusies, leuke opzet tenten en vrijheid

  Review geplaatst op 12-07-2014
  7Ik ben voor het eerst mee gegaan en heb een geweldige vakantie gehad. Ook mede door de groep!
  Ria39 jaar

  Prima uitgezocht en goed verzorgd.

  Review geplaatst op 05-07-2014
  8Ik heb er goede ervaringen mee en met een groep op vakantie is toch echt gezelliger dan alleen. Mooi dat er zulke reisorganisaties zijn.
  Michael 26 jaar

  Super, top, en heel gezellig

  Review geplaatst op 12-07-2014
  9,5Super, top, en heel gezellig.
 • Loes47 jaar

  Aukje heeft mijn vakantie tot een feestje gemaakt!

  Review geplaatst op 02-09-2013
  8Door de ontzettend leuke groep een super week in Tossa de Mar gehad. Wij waren de allereerste groep van Aukje en ik kan niet anders zeggen dat ik haar een FANTASTISCH mens vind!! Echt een aanwinst voor Estivant. Ze wist veel, had overal wel een oplossing voor en heeft mijn vakantie echt tot een feestje gemaakt. Ik zeg Aukje is TOP!!
  Sonja 31 jaar

  Veel gezien en gedaan met een gezellige groep

  Review geplaatst op 26-07-2014
  9Interessant excursies gedaan, stedentrip was erg leuk. Wel hadden de inbegrepen activiteiten en keuze activiteiten wat beter verspreid kunnen worden, nu zat alles dicht op elkaar. Nu moest ik iets overslaan om nog een beetje vrije tijd te hebben om naar het strand etc. te kunnen gaan.
  Edwin44 jaar

  Fiets inbegrepen is een leuke extra

  Review geplaatst op 30-08-2013
  8Bij mijn vakantie was een fiets inbegrepen, dit vond ik een leuke extra. Tip: voor jullie actieve vakanties zou een fietsvakantie wat mij betreft ook een interessante aanvulling zijn.
  Marc 42 jaar

  Supergezellige groep mensen

  Review geplaatst op 02-08-2014
  9Supergezellige groep mensen hebben de gereden 2700 km helemaal goed gemaakt! In 1 woord TOP!
  Titia40 jaar

  Topreisleider, aanwinst voor Estivant

  Review geplaatst op 25-08-2013
  8Topreisleider, energiek, geïnteresseerd in iedereen, enthousiast, vriendelijk. Aukje is echt een aanwinst voor estivant
 • Ilse 36 jaar

  Een zalige mix van zon, strand, natuur en cultuur in het gezelschap van een topgroep met een topreisleidster

  Review geplaatst op 19-07-2014
  9Heel goed georganiseerd, vakantie voldeed aan de verwachtingen wat betreft de uitstapjes, eten, groep, ... enkel jammer dat een andere camping beschreven stond bij de info over de accomodatie, maar dat liet niemand aan zijn hart komen. Dikke pluim voor het estivantteam!!!!!
  Diana43 jaar

  Toffe vakantie gehad

  Review geplaatst op 19-07-2013
  8Toffe vakantie gehad en dat voor de eerste keer. Afwisselend programma in een mooie omgeving met enthousiaste reisleidster. Voelt alsof je veel langer dan n week bent weggeweest!
  Barbara jaar

  De week had nog veeeeel langer mogen duren!

  Review geplaatst op 15-08-2014
  8"De tijd was te kort om alle mooie dingen van Toscane te bekijken, en toch hebben we super veel gezien met als hoogtepunten Florence en Lucca! Camping Bosco Verde in Torre del Lago is klein en knus, met gezellig Estivant gedeelte. Het is ca. 30 minuten fietsen naar Viareggio, en het strand van Torre del Lago en gezellige restaurantjes maar 10 minuten. Het was een volle maar gezellige week!!"
  Gerard28 jaar

  Complimenten!

  Review geplaatst op 06-07-2013
  9Ik heb een erg leuke vakantie gehad met leuke reisgenoten. Ook complimenten aan Stephanie voor de begeleiding!
Googlemaps laden...

Estivant over Viareggio:

“Viareggio is een van de meest bekende en geliefde badplaatsen van Toscane. Strand én cultuur liefhebbers genieten hier door de perfecte ligging t.o.v. steden als Florence, Pisa, Lucca en Cinque Terre van een bijzonder veelzijdige vakantie.”

Details:

Plaats: Torre del Lago Puccini, Italië
Classificatie:
Aantal personen: 8-16
Leeftijdsgroepen: 25-39, 30-49
Ligging: Toscane
Faciliteiten: CampingwinkelCampingrestaurantInternetBarbecueZwemgelegenheidDoucheWatersport

Inbegrepen

• Verblijf in eigen 1-persoons bungalowtent
• Verblijf op basis van halfpension (’s avonds uit eten)
• Vervoer (keuze uit vliegtuig, bus of eigen vervoer)
• 10kg handbagage (bij vliegreis)
• 2 dagen Florence incl. overnachting in driesterren hotel
• Boottocht Cinque Terre
• Fietstocht
• Je eigen fiets ter beschikking
• Ervaren en enthousiaste Estivant reisleider

Niet inbegrepen

Forum Singlevakanties
Wil je op de hoogte blijven?
 • “Toffe vakantie gehad en dat voor de eerste keer. Afwisselend programma in een mooie omgeving!”

  Diana, Viareggio
Bel ons

Bel ons

024-3 600 104

We zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

Livechat

Livechat

Heb je een vraag? Onze vakantieadviseurs helpen je direct.

Binnenkort
Whatsapp

Whatsapp

06-11421513

Gebruik je graag Whatsapp?
Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op via het bovenstaande nummer.

Mail ons

Mail ons

Stuur je liever een e-mail? Onze vakantieadviseurs beantwoorden je snel.

Stuur e-mail